Trek in een zeewierboterham?


Uitgekeken op die volkoren boterham met pindakaas? Probeer dan eens een zeewierboterham. Hartstikke gezond en ook nog eens goed voor het milieu, schrijft DuurzaamBedrijfsleven. Graan voor normaal brood wordt verbouwd op schaars landbouwgrond en de productie ervan heeft grote impact op het milieu. Zeewier heeft alleen zon en zeewater nodig en neemt tijdens de snelle groei ook veel CO2 op.

Wil je meer Nieuws van de Vooruitgang? Abonneer je dan op onze podcast.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).