Bij Keytoe bepalen collega’s wat je verdient

© kantoortjes

Stel je voor dat je collega’s bepalen wat je verdient. Dan is het extra verstandig om een goede band te onderhouden met de mensen op kantoor. Volgens de Volkskrant is Keytoe het eerste bedrijf in Nederland waar niet de baas, maar de collega’s het salaris bepalen. Met de zelfontwikkelde Sentiments-app kiezen de werknemers wie er deze maand meer of minder salaris verdient. Als het bedrijf een goede maand heeft, zit er ook meer geld in de salarispot. Volgens directeur Cedric Muchall zal de ingreep salariskloven niet vergroten, maar juist verkleinen. Op dit moment gaat het om een proef, maar bij succes zal het salaris elke maand op deze manier worden verdeeld.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).