Festivals als proeftuin voor innovaties


Vrouwenurinoirs, algencrackers en compostmachines. Bijzondere innovaties, maar hoe weet je of ze in de praktijk aanslaan? Daarvoor zijn testen in een lab of via een survey niet voldoende. Anna Nunen van Innofest onderzoekt dit soort innovaties in de praktijk, en gebruikt festivals, zoals Eurosonic Noorderslag of Oerol als proeftuin.

Het volgende onderzoek vindt volgende week plaats op het Groningse festival Paradigm. Daar worden rietjes getest die gemaakt zijn van strohalmen.

Wil je meer Nieuws van de Vooruitgang? Abonneer je dan op onze podcast.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).