Oceanpreneur vraagt aandacht voor oceanen

© Oceanpreneur

Oceanpreneur Suzanne van der Veeken heeft een avontuurlijk leven. Ze doet aan freediven en kitesurfen. Ook lift ze mee op zeilboten en reist zo de hele wereld over. Via Instagram en Youtube deelt ze prachtige foto’s en video’s van haar reizen en vraagt ze aandacht voor de toestand van de oceanen.

Van der Veeken: “De missie is om meer mensen in contact te brengen met de oceaan en aan te sporen tot actie. Zodra je de magie van de oceanen ervaart, maar ook ziet wat er daadwerkelijk gaande is, wordt je pas echt getriggerd om tot actie over te gaan.” Ook deelt Van der Veeken tips hoe je zelf iets kunt doen tegen de vervuiling van de oceaan. Via social media bereikt ze duizenden mensen.

Momenteel is Van der Veeken even terug in Nederland. Arthur van de Graaf van Sublime Doing sprak haar over de magie van de oceaan, langzaam reizen en wat we kunnen doen tegen plastic vervuiling. Het interview kun je hieronder terugluisteren:

Foto: Oceanpreneur


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).