Vacature Redacteur – Nieuws van de Vooruitgang

© vacature

Sublime zoekt een fulltime nieuwsredacteur die de redactie van het Nieuws van de Vooruitgang komt versterken.

Over Sublime
Sublime, een volledig zelfstandig, landelijk, commercieel radiostation met de lekkerste jazz, soul en funk. Naast muziek brengen we met een eigen redactieteam het Nieuws van de Vooruitgang. Ook organiseren we tailormade muzikale en inhoudelijke events voor onze opdrachtgevers. We bereiken wekelijks meer dan 400.000 luisteraars.

Nieuws van de Vooruitgang
Op de halve uren van 06.30 tot 18.30 hoor je doordeweeks het Nieuws van de Vooruitgang op Sublime; een nieuwsbulletin met berichten vanuit de hele wereld over innovatie, duurzaamheid en maatschappij. Van de nieuwste ideeën van slimme start-ups tot oplossingen voor klimaatverandering en nieuwe medische ontwikkelingen. Alle berichten zijn als podcast terug te luisteren.

Functieomschrijving & profiel
Je gaat op zoek naar actuele ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, innovatie en vooruitgang. Je schrijft voor radio en website en plaatst deze berichten online met bijbehorend beeld.

> HBO Journalistiek of Communicatie, met een passie voor radio
> 1-2 jaar ervaring als redacteur
> Grote interesse in muziek en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en innovatie
> Je kunt goed schrijven, je bent nieuwsgierig en hebt analytisch vermogen
> Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
> Goede beheersing van de Engelse taal
> Je hebt ervaring met WordPress
> Foto- en videobewerkingsvaardigheden
> Stressbestendig en deadline gericht

Wat bieden wij
Wij bieden een leuke werkplek in onze studio in de Utrechtse Werkspoorkathedraal. Je maakt onderdeel uit van een team bestaande uit gedreven en gezellige collega’s. Uiteraard bieden we uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie en cv naar thomas@sublime.nl. Voor vragen kun je ook bellen via 030-3035443.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).