13-jarig meisje wil meer groen: “Een extra boom in 100 tuinen”


Als je een beter milieu wil, kun je op de gemeente of de overheid wachten. Maar je kunt ook zelf iets doen, dat vindt de 13-jarige Vlaamse Marie Boydens. Marie zet zich in voor meer groen in de wereld en besloot in haar eigen dorp te beginnen. Ze roept haar dorpsgenoten op een boom te planten. Zo hoopt ze ervoor te zorgen dat er in 100 tuinen een extra boom komt te staan. De Vlaamse krijgt al veel steun van plaatselijke natuurverenigingen en dorpsgenoten. Marie hoopt op een sneeuwbaleffect waardoor nog veel meer mensen in België een boom gaan planten.

Meer informatie via Topics


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).