Alcoholslagboom voor festivalgangers in Groningen


Een parkeerplaats die je alleen kunt verlaten als je nuchter bent. Op deze manier wil het Groningse festival ReitdiepPOP bezoekers ervan weerhouden om dronken achter het stuur te kruipen. Dat meldt RTV Noord. Bij het verlaten van de parkeerplaats moeten festivalgangers een blaastest afnemen. Als blijkt dat de bestuurder heeft gedronken gaat de zogeheten alcoholslagboom niet omhoog. Voorlichters gaan met hen in gesprek en geven advies. Bestuurders wordt bijvoorbeeld aangeraden om te wachten tot de alcohol is uitgewerkt of te overnachten op speciale parkeerplaatsen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).