Filmmaker Mea Dols de Jong over ‘Boyhood’


Hoe graag we ook zouden willen, reizen door de tijd zal waarschijnlijk voor altijd een illusie blijven. Tóch kunnen we soms, heel even, een klein reisje door de tijd maken. En wel op een heel bijzondere manier; namelijk doormiddel van films.   Boyhood   is een voorbeeld van zo’n ‘tijdreizende’ film. Twaalf jaar tijd verstopt in tweeëneenhalf uur film.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Cinetree_Boyhood_Lang from Cinetree on Vimeo.

Iedere twee weken vertellen de curatoren van filmplatform Cinetree over films en documentaires die je bijblijven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).