Mobiele bibliotheek in Letland


De plattelandsdorpen in Letland vergrijzen in hoog tempo. Veel inwoners zijn niet mobiel genoeg om naar de stad te reizen om bijvoorbeeld een nieuw boek te halen. Daarom komt er nu een bibliotheekbus naar hen toe. Volgens Deutsche Welle kunnen de dorpelingen niet alleen bij de bus terecht voor nieuwe boeken. De mobiele bibliotheek bezorgd ook boodschappen. Bovendien helpen de bibliotheekmedewerkers de dorpelingen bij het invullen van belangrijke formulieren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).