Muziekstudio in ziekenhuis

© ANP Kippa

In het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie is sinds deze week een muziekstudio te vinden. Een speciale ruimte met instrumenten, een dj-booth en zelfs een studio om videoclips op te nemen. Volgens de initiatiefnemer, stichting Muziekids, kan de studio patiënten helpen om het ziekenhuis even te vergeten. Dat zou zelfs kunnen bijdragen aan een sneller herstel.
De studio werd geopend door DJ Armin van Buuren. Hij zal ook regelmatig langskomen om met de kinderen muziek te maken.

 

Meer informatie via AD


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).