Actrice Hadewych Minis verteld over de Nederlandse film ‘Tonio’


Tonio, de bijna 22-jarige zoon van een schrijver, wordt nabij het Amsterdamse Vondelpark geschept door een auto. Hij wordt naar het AMC vervoerd, waar hij nog diezelfde dag overlijdt. De schrijver en zijn vrouw zoeken naar een reconstructie van de laatste levensdagen van hun zoon, die tevens enig kind is. Actrice Hadewych Minis verteld over de emoties die de film bij haar oproept.

Deze content wordt niet getoond door je cookie voorkeuren. Accepteer cookies om deze content te zien.

Cinetree_Tonio_Lang from Cinetree on Vimeo.

Iedere twee weken vertellen de curatoren van filmplatform Cinetree over films en documentaires die je bijblijven.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).