Game leidt tot duurzame projecten

© pexels-photo-133579

Gamen en tegelijkertijd duurzame projecten opzetten. Het kan! Hogeschool Avans Duurzaam heeft een nieuw online spel gelanceerd. ‘Het Nieuwe Gewoon’ is een multiplayer game waarmee spelers zelf een project opzetten. Het spel neemt spelers mee langs de zeventien duurzaamheidsdoelen van de Verenigde Naties. Deze doelen gaan over armoede, gezondheidszorg, milieu en klimaat. Met je groep kies je met welk doel je aan de slag wilt. Vervolgens word je door het spel aangespoord om zelf een project op te zetten. Dit wordt gedeeld op een prikbord zodat iedereen kan zien wat voor projecten er nog meer zijn bedacht. Studenten hebben het spel al getest.

Meer info via punt.avans.nl


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).