Grote fabrikanten willen vega-boot niet missen

© photo-1537522144720-3f53afbc05e7

Worsten van kikkererwten en hamburgers van sojabonen. Ze hebben een razendsnelle opmars gemaakt en zijn nu al niet meer uit de supermarkt weg te denken. Naast vega-merken zoals De Vegetarische slager en Vivera mengen nu ook steeds meer grote fabrikanten zich in de markt. Dat schrijft Trouw. Zo kwam Unox vorige week met een vleesloze rookworst en presenteerde snackmerk Beckers de vega-frikadel en -kroket. Experts verwachten dat de markt voor vleesvervangers in 2019 nog harder gaat groeien dan dit jaar.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).