Hond op kantoor helpt tegen stress


Honden op het kantoor kunnen helpen tegen stress. Steeds meer bedrijven in Thailand verwelkomen de honden om een kalme sfeer te creëren. Het is een ware trend, schrijft the Washingtonpost. Vooral bij Thaise reclamebureaus zijn honden populair. Zelfs de werknemers die zelf geen hond hebben vinden dat de dieren helpen om sneller aan de praat te raken met andere collega’s. Ook is het goed voor de gezondheid, omdat je eerder een blokje omgaat. Een hond op kantoor zorgt dus voor een betere werkplek, behalve voor degene die allergisch zijn natuurlijk.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).