Kleinere porties fastfood in Groot-Brittannië


Steeds meer kinderen in Groot-Brittannië hebben obesitas. En om dat probleem aan te pakken komt een Britse groothandel nu met een opvallend voorstel: maak pizza’s en patatzakken een stuk kleiner. Door kleinere porties kan het aantal calorieën dat je binnenkrijgt worden verlaagd. Britse consumenten blijken erg enthousiast over de plannen. In een enquête zegt 45 procent behoefte te hebben aan kleinere porties.

Meer informatie via het AD


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).