Meer Nederlanders durven te vragen om doggybag

© tfghjk

Thuis is het heel normaal om kliekjes te bewaren. En in restaurants wordt het ook steeds gewoner. Dat blijkt uit een onderzoek van Natuur & Milieu. Want, steeds meer Nederlanders vragen om een doggybagom eten mee te nemen. Drie jaar geleden nam maar een kwart van de mensen zijn restjes mee. Dat is nu gegroeid naar een derde. Nog steeds niet veel volgens de milieuorganisatie, maar het is een begin. Natuur & Milieu hoopt dat restaurants beter gaan aangeven dat je om een doggybag kan vragen. Dit verlaagt de drempel voor klanten.

Meer info via trouw.nl


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).