Russische stad benoemt Hoofd Zwerfkatten-zorg


Het Russische stadje Zelenogradsk had wel een heel bijzondere vacature uitstaan. De plaats was namelijk op zoek naar een Hoofd Kattenzorg. Zelenogradsk heeft zo’n 70 zwerfkatten, die volgens de Russische gemeente wel goed verzorgd moeten worden. Op de vacature kwamen veel reacties. Inmiddels is het Hoofd Kattenzorg uitgekozen. Svetlana Logunova gaat de katten eten en aandacht geven. Ze heeft een fiets en een uniform gekregen om haar taak zo goed mogelijk uit te voeren. Zelenogradsk is een plaats van kattenliefhebbers. In het centrum staat een groot standbeeld van een kat.

Meer informatie via Reuters


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).