Toerisme trekt IJsland uit bankencrisis


IJsland kampte tien jaar geleden met een enorme financiële crisis. Toen duidelijk werd dat de drie belangrijkste banken van het land hun verplichtingen niet konden nakomen, belandde IJsland in een economische recessie. Maar dankzij het bloeiende toerisme krabbelt IJsland weer op. Dat schrijft de Volkskrant.Toeristen worden vooral getrokken door de indrukwekkende natuur, zoals de watervallen, geisers en walvissen. Inmiddels is de sector goed voor ruim 40 procent van alle buitenlandse inkomsten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).