Verenigd Koninkrijk besteedt meer aandacht aan psychische gezondheid


Naast een minister van Eenzaamheid, heeft het Verenigd Koninkrijk nu ook een minister van Zelfmoordpreventie. Dat meldt de BBC. De nieuwe functie is in het leven geroepen om meer aandacht te besteden aan mentale gezondheid in het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe minister hoopt het aantal zelfmoorden in het land omlaag te brengen. En het stigma aan te pakken dat mensen ervan weerhoudt om hulp te zoeken. Ook gaat het Verenigd Koninkrijk speciale supportteams aanstellen die jongeren kunnen helpen op school.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).