Vermont wil van vakantiegangers inwoners maken

© photo-1503468758815-9d62a5155d67

Denk jij op vakantie ook wel eens: ik wil voor altijd blijven? De Amerikaanse staat Vermont speelt in op dat idee. Dat schrijft Trouw. Vermont kampt met enorme vergrijzing. Hierdoor blijven veel vacatures onvervuld. Om dit probleem op te lossen wil de staat nu profiteren van zijn status als populaire vakantiebestemming. Om vakantiegangers te verleiden om in Vermont te blijven, organiseert de staat ‘Stay to stay-weekends’. Die beginnen met een paar dagen Vermont verkennen en het eindigt in een sollicitatiegesprek of een bezoekje aan een makelaar. Ook maakt de staat een premie van tienduizend dollar vrij voor mensen die besluiten zich in Vermont te vestigen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).