Zuid-Afrika creëert banen


De Zuid-Afrikaanse Brian is net afgestudeerd en op zoek naar een baan. Maar het lijkt onmogelijk om er een te vinden. En Brian is niet de enige: meer dan de helft van de pas afgestudeerden in het land is werkloos. Om dit probleem op te lossen, wil de overheid zoveel mogelijk nieuwe banen scheppen. De Zuid-Afrikaanse president Ramaphosa heeft verschillende plannen aangekondigd om dit te realiseren. Zo stimuleert hij de inkoop van Zuid-Afrikaanse producten, om zo de vraag te stimuleren. Dit moet ervoor zorgen dat er meer kansen komen voor jonge mensen als Brian om werk te vinden.

Meer informatie via BBC


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).