Autofabrikanten stappen over op de elektrische fiets


Je ziet ze veel, scooters en steps… die winnen zeker in grote steden aan terrein op de auto. Verschillende Autofabrikanten spelen daar nu op in, schrijft CNN. Ford komt met een start-up. Die gaat in meer dan 100 steden elektrische ‘fietssharing’ aanbieden. Ook General Motors en Tesla zijn ermee bezig. De vraag is natuurlijk wel of ze de al bekendere start-ups als Bird en Lime, die segways en steps aanbieden, nog voor kunnen blijven.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).