Een sinterklaascadeau voor ieder kind


Het aantal bijstandskinderen is voor het eerst sinds 2009 gedaald, meldt het CBS vandaag. Een goede ontwikkeling, maar nog steeds zijn er bijna 230 duizend kinderen in gezinnen die moeten rondkomen van een bijstandsuitkering.  En Het Parool schrijft vanmorgen over initiatieven om juist deze kinderen ook een leuke decembermaand te geven. Zo zorgen de moeders van Sintvoorieder1 ervoor dat Sinterklaas er niet alleen voor staat. Zij maakten dit jaar 10 duizend cadeaupakketten voor kinderen in arme gezinnen in Den Haag en Amsterdam. Die kan Sinterklaas dan uitdelen bij de Voedselbank, of bij kinderen in een crisisopvang.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).