Geen plastic verpakking voor verse kruiden


Je kent het wel: verse kruiden, maar verpakt in plastic bakje of potje. Wel vers, maar niet duurzaam of circulair. Het Amsterdamse Hrbs maakt daar een einde aan. Michiel van Zanten vertelt hoe het werkt:
“Hrbs is eigenlijk een service waarbij er een kruidentuin of een moestuin bij je thuis wordt geplaatst. Deze moestuin kan je zelf oogsten. Je kan ‘m dus zien, ruiken maar ook proeven. Dit doen wij om het contact tussen mens en natuur te herstellen.”
Om het helemaal milieuvriendelijk te maken werkt Hrbs met lokale kwekers.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).