Gratis zwemdiploma voor kinderen in Rotterdam-Feijenoord


Nederland is een waterland, en dus is het halen van een zwemdiploma erg belangrijk. Maar de zwemlessen om zo’n diploma te halen, kosten 500 euro per persoon. En sommige ouders hebben daar het geld niet voor. Humanitas en Sportbedrijf Rotterdam hebben daarom de handen ineengeslagen: kinderen uit Rotterdam-Feijenoord mogen gratis hun A-diploma halen. De actie blijkt erg in trek. De hele week staan er al lange rijen bij zwembad in de wijk. Inmiddels zijn er al 200 leerlingen ingeschreven. Verwacht wordt dat 500 tot 1000 kinderen de gratis zwemlessen gaan volgen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).