Makkelijker zoeken naar een hulpverlener in je buurt


Mensen die hulp zoeken bij psychische klachten, staan soms maandenlang op de wachtlijst. En als alle instanties het druk hebben, kan het moeilijk zijn om die met de kortste wachttijd te vinden. Daarom wordt vandaag een nieuwe website gelanceerd, meldt Trouw: ‘Kiezenindeggz.nl’. De website moet de ‘TomTom van de ggz’ worden, zegt de patiëntenvereniging: je kunt er de snelste route vinden naar een beschikbare behandelaar bij jou in de buurt.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).