Pakistan en India werken samen aan de bouw van een visumvrije grensdoorgang


Pakistan en India werken samen aan de bouw van een visumvrije grensdoorgang. Twee belangrijke heiligdommen van de Sikh-religie liggen zo’n vier kilometer uit elkaar. Maar de een ligt in India, en de ander in Pakistan. De landen zijn al lang in conflict. Daarom is het voor gelovigen haast onmogelijk om de grens over te steken en beide heiligdommen te bezoeken. Maar daar komt nu dus verandering in: over enkele maanden moet de visumvrije doorgang een feit zijn. Volgens de Volkskrant betekent het nog niet dat het conflict tussen beide landen is opgelost.  


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).