Stoplichtlogo voor voedselkeuze


Rood voor ongezonde producten, groen voor eten dat juist wel goed voor je is. Als het aan de branchevereniging van supermarkten ligt, worden verpakkingen straks voorzien van een stoplichtlogo. Zo moet het makkelijker worden om een gezonde keuze te maken. Weer een nieuw voedsellogo – zul je misschien denken. Maar het is de bedoeling dat het stoplichtlogo anders wordt ingezet dan bijvoorbeeld het blauwe vinkje. Het stoplichtlogo moet namelijk op alle verpakkingen komen te staan, en niet alleen op die van fabrikanten die ervoor betalen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).