Alcoholslot om slachtofferaantal in het verkeer te verminderen


Rijden als je teveel alcohol hebt gedronken. Dat mag natuurlijk niet. Maar straks kan het ook niet meer. Nieuwe auto’s krijgen namelijk een alcoholslot, meldt het AD. Het slot is een van de vele veiligheidssystemen
die de Europese Commissie verplicht wil stellen. Met deze maatregelen moet het aantal verkeersslachtoffers worden teruggedrongen. De Europese Raad heeft het voorstel van de Commissie al goedgekeurd, er moet alleen nog over worden gestemd door het Europees Parlement.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).