De rente op studieleningen gaat omhoog


De rente op studieleningen gaat omhoog. Volgens de overheid is dat nodig om het leenstelsel ook in de toekomst betaalbaar te houden. Maar uiteindelijk betekent het ook dat je na je studie elke maand meer moet aflossen. De Volkskrant schrijft vanmorgen dat het politieke draagvlak voor het stelsel steeds verder afbrokkelt. Eigenlijk staan alleen de VVD en D66 er nog achter. Denk jij het leenstelsel juist wel een goed systeem is? Of vind je eigenlijk dat studeren helemaal gratis moet zijn. Ga naar de nieuwsgroep op onze Facebookpagina en discussieer mee.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).