Een muzikale treinreis door Nederland heen

© piano

De twaalfjarige Bas Schipper gaat morgen wel een heel muzikale treinreis maken. Hij gaat namelijk alle 16 stationspiano’s bespelen in een dag tijd. Het is een recordpoging – en niet zomaar een. Bas heeft namelijk een missie: zijn zus heeft diabetes type 1 en voor haar en alle andere mensen met diabetes wil Bas geld inzamelen. Hij vertelt aan ons hoe zijn dag er morgen uitziet:

“Nou we staan om zes uur we op het perron van Maastricht en om iets na twaalven zijn we op station Groningen. Het wordt dus een drukke dag.”

Van ‘s morgens vroeg tot s’avonds laat reizen en piano spelen dus. Bas heeft al heel wat donaties binnen en hoopt vooral dat hij geen vertraging oploopt.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).