Er wordt geld vrijgemaakt voor de kleine werkgever


Het ministerie van Sociale Zaken gaat kleine werkgevers helpen om het loon van een zieke werknemer te betalen. Daar wordt vanaf 2020 450 miljoen euro voor vrijgemaakt, meldt NU.nl. Het geld wordt bijvoorbeeld gebruikt voor een speciale verzekering die de kosten dekt als medewerkers langdurig ziek blijven. Nu moeten werkgevers die kosten grotendeels zelf nog dekken. En daarom bieden kleine werkgevers vaak geen vaste banen aan. Volgens minister Koolmees van Sociale Zaken gaat de nieuwe verzekering dit probleem oplossen.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).