Geen verschillende verpleegkundige meer voor kinderen


Kinderen met een meervoudige ernstige beperking hebben vaak 24 uur per dag zorg nodig. Daarom huren veel ouders een verpleegkundige in om thuis te helpen. En straks moet diezelfde verpleegkundige ook mee kunnen naar het ziekenhuis. Nu is dat nog niet mogelijk, omdat de zorg thuis en in het ziekenhuis – uit verschillende potjes worden betaald. Zorgverzekeraars en ziekenhuizen gaan zich ervoor inzetten dat de thuisverpleging het kind ook in het ziekenhuis kan verzorgen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).