Stockholm vervangt digitale advertenties met een routebeschrijving naar daklozenopvang


De winter staat voor de deur. En de Zweedse hoofdstad Stockholm neemt alvast maatregelen om daklozen te beschermen tegen de kou. Dat meldt Good News Network. De stad vervangt elektronische reclameborden door digitale richtingaanwijzers die daklozen vertellen waar de dichtbijzijnste opvang is. De richtingaanwijzers zijn in heel de stad te vinden, maar worden extra ingezet in wijken waar veel daklozen zijn.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).