Verwarde mensen worden opgevangen in het ziekenhuis


Een succesvol project van het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem, schrijft het AD vandaag. Daar werden de afgelopen drie maanden verwarde mensen opgevangen die overlast veroorzaakten in de buurt. Normaal gesproken worden die mensen naar het politiebureau gebracht. De afgelopen maanden nam het ziekenhuis die taak dus over. Verwarde mensen die overlast veroorzaakten werden op de spoedeisende hulp onderzocht. En daar kwamen veel lichamelijke en psychische klachten aan het licht, waar meteen iets mee gedaan kon worden.  

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).