Aandacht voor diversiteit tijdens de Golden Globes


De uitreiking van de Golden Globes afgelopen nacht. Actrice Sandra Oh opende het evenement met een toespraak over diversiteit:

“I said yes to the fear of being on this stage tonight because I wanted to be here. To look out over this audience and witness this moment of change.”

Een moment van verandering, want de zaal zat dit jaar vol met genomineerden van diverse afkomsten. Zelf was Sandra Oh de eerste persoon van Aziatische afkomst ooit die de Golden Globes presenteerde. Ook won ze een award voor beste actrice in een televisieserie.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).