Afrikaanse fotografen tegen clichés


Een expositie van jonge Afrikaanse fotografen laat een divers en actueel beeld zien van Afrika – iets anders dan de clichés van hutjes op de savanne, hongersnood en geweld, zo schrijft Trouw. ‘Recent Histories’ is te zien in het Huis van Marseille in Amsterdam, en laat werken zien van vijftien fotografen met verschillende stijlen:
van mysterieuze natuurfoto’s tot abstracte kleurenfoto’s van moderne gebouwen in Johannesburg en Dakar. De foto’s zijn tot 3 maart te zien – in het Huis van Marseille in Amsterdam, dus.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).