Braille e-reader komt dit jaar nog op de markt


Een Brits bedrijf werkt aan een braille e-reader. Dat kan voor veel blinden en slechtzienden een uitkomst zijn – want een gedrukt brailleboek is erg groot. Een bijbel in braille kan bijvoorbeeld wel twee meter breed zijn. Ook de e-reader is vrij groot, maar wel een stuk lichter.  Het apparaat toont steeds 9 regels brailletekst. Met een druk op de knop ga je naar het volgende deel van het boek. In de loop van dit jaar komt ‘ie op de markt.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).