Coalitie wil subsidie voor kleine ondernemers


Stel – een fietsenmaker kan wel wat extra handen kan gebruiken, maar een ervaren kracht is moeilijk te vinden. Geld om iemand zelf op te leiden heeft ‘ie ook niet. Precies dat zelfde probleem geldt voor veel kleine ondernemers. Vandaag dient de coalitie daarom een voorstel in. De partijen willen 48 miljoen euro vrijmaken om kleine bedrijven te helpen om personeel te vinden. Zo kan die fietsenmaker subsidie aanvragen, bijvoorbeeld om een opleiding voor zijn nieuwe kracht te betalen. Of zelfs samenwerken met andere fietsenmakers – om een kleine bedrijfsschool op te zetten. Vandaag wordt het voorstel besproken in de Tweede Kamer.

Meer informatie via NOS

 

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).