Een nieuwe app voor eenzamen


Nieuwe mensen ontmoeten – dat is niet voor iedereen even makkelijk. Een nieuwe app biedt uitkomst. Via Contact Safe kun je op een laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen. De app is speciaal bedoeld voor eenzame mensen en werkt op dezelfde manier als een datingapp. Gebruikers worden in contact gebracht met mensen in de buurt. Vervolgens chat je met die persoon en misschien ontstaat er wel een vriendschap. De oprichter vertelt aan Metro dat hij hoopt dat ook buurthuizen en wijkcentra een profiel aanmaken, om bijvoorbeeld gezellige middagen te organiseren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).