Een waterfles die je kan opeten


Vandaag is de week van de circulaire economie van start gegaan. Een week waarin hard wordt nagedacht over hoe we nog meer kunnen hergebruiken, delen en repareren. Het Britse Skipping Rocks Lab bedacht zo’n circulair idee: een waterfles gemaakt van zeewier. Dat is een stuk milieuvriendelijker dan een gewoon plastic PET-flesje. Het duurt 6 weken voordat een zeewierflesje is afgebroken. Je kunt hem trouwens ook opeten – maar dan heb je daarna meteen weer dorst.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).