Gehalveerde energierekeningen in Nottingham door Nederlands initiatief


Het tocht terwijl er geen ramen openstaan en het klinkt alsof de buren bij je in de kamer zitten. Veel sociale huurwoningen in de Engelse stad Nottingham zijn oud en slecht geïsoleerd. Maar dat gaat veranderen: meer dan 150 woningen krijgen nieuwe gevelbekleding, ramen en zonnepanelen. De inspiratie voor die aanpak komt van het Nederlandse programma Energiesprong. Een succesvol renovatieproject dat veel sociale huurwoningen in Nederland een stuk energiezuiniger maakte. Ook inwoners van Notthingham kunnen straks gehalveerde energierekeningen verwachten, schrijft The Guardian.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).