Het eerste hondenvoer gemaakt van insecten te koop


Voor sommige mensen is het inmiddels heel normaal om insecten te eten. Maar nu krijgen ook huisdieren vliegjes en sprinkhanen voorgeschoteld. Voor het eerst ligt er hondenvoer gemaakt van insecten in de Engelse schappen. Volgens milieudeskundigen zijn insecten net zo voedzaam en beter voor het milieu dan brokken van bijvoorbeeld varkensvlees. Zo’n alternatief is hard nodig – want volgens The Guardian gaat maar liefst 20 procent van alle vlees en vis naar onze huisdieren.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).