Reclameblok dat tips geeft over het verlenen van eerste hulp


Een reclameblok dat levens kan redden. Dat is vanaf eind deze maand op de Vlaamse televisie te zien. Het Rode Kruis begint dan namelijk met het uitzenden van leerzame video’s in de reclameblokken van een doktersserie. Zo krijgen kijkers concrete tips over het verlenen van eerste hulp. Hoe verbind je bijvoorbeeld een hoofdwond en wat moet je doen als iemand zich verslikt? Met de video’s hoopt het Rode Kruis meer mensen te leren hoe je ingrijpt bij veel voorkomende noodgevallen.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).