Scholenactie om kauwgom te recyclen


Het is bijna niet voor te stellen hoeveel kauwgom er jaarlijks op straat belandt. Ruim 1,5 miljoen kilo plakken we jaarlijks op onze pleinen, straten en stoepen. Dat is niet alleen lelijk, maar het blijft natuurlijk ook aan je schoenen plakken. Tot nu toe was er nog geen goede oplossing voor dit probleem. Maar het kauwgommerk Sportlife neemt nu haar verantwoordelijkheid met de actie Gumshoe. Op scholen in Noord-Holland vind je een tekening van een vrouw die een grote kauwgombel blaast. Die bel is een plastic bakje, waarin kauwgom kan worden uitgespuugd. En van die kauwgom worden schoenzolen gemaakt. Gumshoes dus.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).