Steeds meer scholieren komen in actie voor het klimaat


Vandaag doen honderden basisschoolleerlingen uit de drie noordelijke provincies mee aan de “Energy Challenges”. Zij krijgen de verantwoordelijkheid over het energieverbruik van hun school. Door dat omlaag te brengen, willen ze een steentje bijdragen aan een beter klimaat.

En het is je vast niet ontgaan – veel meer scholieren zetten zich in voor een beter klimaat. In Brussel gingen gisteren 35 duizend jongeren de straat op om te protesteren. En ook bij Nederlandse scholieren staat er zo’n protestmars op de planning: op 7 februari in Den Haag.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).