Watertappertjes veroveren Amsterdam


Maak je een lange wandeling door Amsterdam, dan hoef je geen dorst te krijgen onderweg. De afgelopen tijd zijn er namelijk 280 ‘tappertjes’ geplaatst: witte of grijze fonteintjes waar je handig je drinkfles mee kunt vullen. Je kunt ze vinden in parken en op schoolpleinen, maar bijvoorbeeld ook binnen – bij Carré en de Stopera. Dat schrijft het Parool. Dat is fijn voor voorbijgangers die dorst hebben. Maar de gemeente hoopt ook dat kinderen die buiten spelen eerder kiezen voor water uit een tappertje dan voor een flesje frisdrank.

 


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).