Werkomstandigheden in India verbeteren


In het zuiden van India worden maatregelen genomen om de werkomstandigheden te verbeteren. Dat lezen we vandaag op de site van Al Jazeera.  Zo mogen kledingfabrieken werknemers jonger dan 16 jaar niet meer aannemen. Ook mogen tienermeisjes niet meer op de nachtdiensten worden ingezet. Dat staat in de nieuwe richtlijnen van de branchevereniging voor textielfabrieken. Er zijn veel klachten over uitbuiting van werknemers in India. De nieuwe richtlijnen moeten helpen dit probleem aan te pakken. Bij de branchevereniging zijn 700 bedrijven aangesloten.


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).