Amstelveen heeft eerste weg van natuurproduct


En ook de provincie Noord-Holland is op de goede weg als het gaat om het milieu-impact.
Letterlijk, bedoel ik dan – want daar werken ze aan een 850 meter lange autoweg met alleen maar biomaterialen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan verkeersborden van bamboe en lantaarnpalen van bioplastic. Zo hoeven er dus geen fossiele grondstoffen gebruikt te worden
Het gaat om een proef – de komende tien jaar wil de provincie zoveel mogelijk verschillende materialen testen. Het gaat trouwens om de N231 in Amstelveen, mocht je dat bamboe-stopbord van dichtbij willen zien.

Klik hier voor meer informatie


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).