Bankiers en verzekeringsmensen binnenkort voor de klas


In Nederland is er een groot tekort aan leraren – dat weet je natuurlijk. Maar wat minder bekend is, is dat de financiële sector juist een overschot heeft aan werknemers. En daarom wordt het makkelijker voor bankiers en verzekeringsmensen om zich te laten omscholen. De bank- en verzekeringssector sluit daarvoor vandaag een convenant met minister Slob van Onderwijs. In het plan staat bijvoorbeeld dat bankiers zonder baan een opleiding op maat kunnen volgen. Zo kunnen ze als zij-instromer zo snel mogelijk voor de klas.

Meer informatie via NOS


Cookies | Privacy policy | De muziek van de vooruitgang luister je op Sublime

Deze website maakt gebruik van cookies om je een zo goed mogelijke gebruikerservaring te geven. Ga hiermee akkoord door op accepteren te clicken. Je kunt ze ook afwijzen. Dan blijft de site gewoon werken (maar mogelijk niet optimaal).